Един световен панаир е идеалното място за представяне на нови продукти на настоящи и бъдещи партньори. Това важи тази година с особена сила за VEKA:  VEKA AluConnect е иновативна система, която обединява безкомпромисно най-доброто от алуминия и пластмасата.  Гостите на панаирния щанд с площ от 1.100 m2 ще имат възможност да разберат какво се крие зад мотото „Готови за бъдещето“, с което VЕКА се представя от 18- ти до 21-ви в Нюрнберг.

Друг основен момент от експозицията ще е представянето на новата система плъзгащи врати  с повдигане  VEKAMOTION 82. При създаването й изходни моменти бяха повишените изисквания към дизайна и изработката. Свободата на достъп, сигурността, слънцезащитата и опростения монтаж намериха практически решения. Дизайнерският вариант VEKAMOTION82MAX  задоволява в още по-голяма степен желанието за повече светлина, намалявайки размера на неподвижните крила. Посетителите ще могат да видят предимствата на новата система, реализирани в панаирните експонати.

Ще бъде демонстрирано с много мостри развитието на уникалната собствена технология за дизайн на повърхността  VEKA SPECTRAL . Благодарение на неповторимото усещане при допир и дизайн както и много добрите технически характеристики,  VEKA SPECTRAL  намира все повече клиенти както от страна на потребителите, така и на архитекти и конструктори. Това показват наличните девет цвята и изложените възможни много скоро декори.

В областта на слънцезащитата VEKA ще покаже разработки на кутия за щори за ново строителство, продуктов асортимент от водачи за щори, позволяващи много детайлни решения и ефективен начин на изработка и монтаж.  Нови куплунзи, приложими в SOFTLINE 76 и SOFTLINE 82 дават допълнителни предимства при монтаж на по-големи фасадни елементи.  Така ще е възможна промяна на отварянето навътре или навън, а монтажът на елемента и на  обекта ще се опрости.

С тези разработки VЕКА доказва убедително, че работи винаги за предимството на собствените клиенти. Затова и производството на профили с качество от клас А по  EN 12608 остава отличителна характеристика на фирмата.

Съществена част от експозицията ще заеме темата дигитализация и автоматизация. Служителите на VЕКА, както и тези от новосъздадената дъщерна фирма DBS (digital business solutions ) ще представят плодовете на своя труд в тази област.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *