VEKA  разработи собствен  набор от препарати за почистване и поддръжка на ПВЦ дограма.

Запазeн десетилетия приятен външен вид и фукционалност посредством профили с качество от клас А са само две от характеристиките на прозорците VЕКА.  С подходящите грижи и редовно почистване потребителите им се радват дълги години.   За да бъде и в частта поддръжка на дограмата компетентен партньор, VЕКА създаде с името  VEKAPRO цял набор от висококачествени препарати за почистване и поддръжка на прозорци. В тази си дейност VЕКА  тясно си партнира с реномираната фирма от Германия SONAX.  Резултататът от това сътрудничество е асортимент от препарати за всеки аспект от грижата за дограмата  – от редовно почистване, през интензивно изчистване и консервиране до грижа за уплътненията и обкова.  Обединената компетентност на VEKA и SONAX  гарантират на потребителите сигурността, че всички продукти са не само ефективни, но и най-подробно изпитани. ПВЦ профилите не само биват цялостно, но и щадящо почистени и обгрижени. VЕКА изпита приложимостта им и при продължителни тестове за устойчивост на атмосферни условия.

Универсален препарат за стъкло и рамки.

VEKAPRO DailyClean е първият препарат за редовно почистване на цялата дограма: може да се прилага върху стъкло и върху пластмасовите рамки било то бели или цветни.  Много малко потребителите знаят, че агресивните препарати за стъкло или такива с друго предназначение, съдържащи киселини, могат да нанесат непоправими вреди, ако след почистване останат върху пластмасовата повърност.  

При силни зацапвания се препоръчва VEKAPRO XtraCare white и VEKAPRO XtraCare colour за бели и цветни дограми.  И тези препарати отчитат специфичните особености на повърхностите.  За защита на почистените нефолирани прозоречни профилиVЕКА предлага VEKAPRO SuperFinish. Този препарат „запечатва“ рамките и ги прави устойчиви дълго време на атмосферните въздействия, като отблъсква дъждовната вода.

Асортиментът прапарати се окомплектова с VEKAPRO SealProtect за обработка на гумените уплътнения, който се нанася лесно с наличния апликатор.

Многофункционалното масло VEKAPRO EasySpray е специално за обкова и подвижните  метални части на дограмата. Наборът се завършва от качествената и многофункционална микрофазерна кърпа VEKAPRO SpecialCloth.

Препаратите за почистване и поддръжка се предлагат както поотделно, така и в различни  комплекти. Клиентите могат да ги поръчат от производителите на дограма с профили VЕКА.

Повече информация може да се получи от сайта www.perfectwindow.eu

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *