Три нови дизайнерски цвята VEKA SPECTRAL

Преди няколко години VЕКА стартира собствена технология за цветово моделиране на профилите, като постави с VEKA SPECTRAL нов стандарт в тази област.   Предлаганите цветове и дизайнерски декори постоянно се обогатяват – сега с три дървесни варианта.

Положителните отзиви за използваните досега 11 цвята потвърждават убеждението, че  продуктовите качества на уникалната повърхност отчитат тенденцията за висококачествен дизайн. Изключително ниската степен на отражание и ултраматово излъчване придават благороден израз на избраните декори. Високи са също техническите и механични характеристики на продуктите.

В сътрудничество с производители на прозорци VЕКА разшири палитрата с нови 3 декора – Tender Oak античен, Tender Oak сив и Tender Oak бял. Новите цветове се предлагат вече на пазара. Характерната за VEKA SPECTRAL матова оптика и мекота на допир намират израз и при тези цветове.

VEKA SPECTRAL с уникалните си качества е използваема не само в прозоречните профили. Тя намира приложение и при  фасадни и обличовъчни елементи – така се достига до по-широк кръг почитатели на екслузивния дизайн.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *