ИСТОРИЯ НА УСПЕХА

За 50 години до световния връх

КАЧЕСТВОТО VЕКА

VЕКА е известна отдавна като фирма, предлагаща качество с  високи стандарти. Сертификати от реномирани национални и международни независими атестационни институти потвърждават отново и отново този факт.  Качеството VЕКА обхваща и много други аспекти извън това на продуктите: изключително богата профилна гама, сигурни доставки, система за опазване на околната среда,  програми  за обслужване на клиентите. Всичко това допринася за това вашите клиенти да печелят от дограмата с най-високо качество.

СИСТЕМА ЗА ПОДАВАНЕ НА
СИГНАЛИ

В нашата дейност ние се придържаме към законовите разпоредби и вътрешни правила за съответствие. Затова трябва да разпознаваме своевременно рисковете и нарушенията, за да предотвратим евентуални вреди за служителите, клиентите и фирмата.

Нашата система за подаване на сигнали  ви дава възможност да ни информирате за нарушения на законовите норми и разпоредби – напр. корупционни практики, пране на пари, нарушения на картелното право или неправомерно използване на лични данни, екологични несъответствия.  В случай на подозрение за правонарушение  или разполагате с доказателства за такова , имате няколко възможности да се свържете с нас:

Века България ЕООД

Главен отговорник по съответствието

Друга възможност е да се обърнете към нашия Омбудсман –г-жа Симона Банова, която е независим адвокат  и е запозната отблизо с функционирането на нашата система за подаване на сигнали.

Ние подхождаме към всички сигнали отговорно, било то  анонимни. Вашият сигнал може да има последици ако съдържа достатъчно и конкретни основания за разследване. В тази дейност ние държим на поверителност и честно боравене със системата за сигнали, дори когато се отнася за наши служители.